ZAP Coaching

Personligt Samtaleforløb

Du er ikke fuldt tilfreds med det nuværende liv og ønsker at gøre noget ved det, men ved måske ikke lige, hvad det egentlig er, at du skal gøre.  På overfladen går det egentlig meget godt, men der er alligevel ved at snige sig en underlig form for utilfredshed ind i dit liv. Det er ikke sikkert at du lige kan sætte fingeren på, hvad der er galt, men det hjælper ZAP metoden dig med at få helt styr på og når du først har set hvad problemet er, kan du gøre noget ved det, enten alene eller også ved at benytte dig af de værktøjer der er tilgængelige for dig hvis du vælger at gå ind i et samtaleforløb. ZAP Metoden giver hurtige og holdbare resultater, fordi vi kommer helt ind der hvor det gør ondt og tager fat om problemets rod og sørger for at det bliver løst og ikke vender tilbage.

Et personligt samtaleforløb, ved hjælp af ZAP Metoden, er en langtidsholdbar investering i DIG SELV!

ZAP Metoden er min egen udviklede metode til, hvordan man får et liv i balance og derved undgår at komme ud i situationer, der fører til stress og udbrændthed.
Husk det er altid bedre at forebygge end at helbrede! Jo længere tid man venter med at handle og gøre noget, jo sværere bliver det at få tingene løst. Hvis du har et hul i en tand, bliver det jo også kun værre af at vente. Hvis du derimod handler hurtigt og får det lavet, går det meget mere smertefrit og uden de store problemer efterfølgende.


Når du først er blevet klar over HVAD det er i dit liv du ikke er fuldt tilfreds med, kan vi sammen begynde at gøre noget ved det!

Når urinstinkterne for alvor bliver vakt, kommer de ting frem, som du hidtil har undertrykt og det er præcis de ting, der skal frem i lyset. De ting du IKKE vidste, du var utilfreds med. De ting du slet ikke har arbejdet på at finde løsninger til.

Du vil meget hurtigt kunne mærke en utrolig følelse at frihed. Frihed til at være dig selv, til at have LOV til at føle præcis det, du føler.

OBS! Du skal være indstillet på, at jeg vil stille spørgsmål til dig, du måske finder provokerende. Men for at nå helt ind til kernen, ind til urinstinkterne, er det nødvendigt at bore dybt.

Hele forløbet igennem får du redskaber – specielt tilpasset dine behov.

Der er ikke to mennesker, der er ens, så derfor at alle personlige samtaleforløb hos mig, altid skræddersyet til den enkeltes behov. Der er ingen standardløsninger.

Imellem samtalerne afprøver du de teknikker og redskaber du har fået og kommer efterfølgende med feedback, så du sammen med mig kan tilpasse det videre forløb. Det tager et stykke tid at ændre en vane, så derfor tilbyder jeg kun pakkeløsninger og ikke enkeltstående samtaler.

Hvis du er blevet nysgerrig for at finde ud af om en personlig samtale er noget for dig, så tag imod tilbuddet om 15 minutters afklarende samtale med mig. Klik på linket så kommer du direkte til spørgeskemaet.
Det koster ikke noget og du binder dig ikke til noget efterfølgende. Det eneste du skal gøre for at få din samtale er at svare på nogle få spørgsmål. Klik på linke her så kommer du direkte til spørgeskemaet.

Praktisk information omkring en personlig samtale

En personlig samtale finder sted på min adresse (københavn SV) eller online via Skype eller Zoom.

Jeg har naturligvis 100 procent tavshedspligt og vil aldrig dele de meget personlige detaljer, jeg får fortalt under et samtaleforløb.

Smid mig en mail allerede i dag, så vi sammen kan finde den helt rigtige pakkeløsning til netop dig og dine behov.

mail@hannebuggild.dk