Hanne Buggild

Foredragsholder, forfatter og iværksætter samt coach med speciale i bækkenbundstræning og parterapi

Min mission er at være med til at skabe en verden, hvor mennesker tør give sig hen til deres urinstinkter og drage det, der sker under bæltestedet med og derigennem få et liv i bedre balance. Et liv, der gør dem gladere og mere tilfredse og i stand til at modstå det stadigt stigende pres udefra i en travl og stresset hverdag.

I mere end 20 år har jeg arbejdet med at dygtiggøre mig indenfor mit brede arbejdsfelt, der hedder “alt hvad der sker under bæltestedet” samt i “hjernen og ikke mindst hjertet”

Min første bog blev udgivet i 1996 og i 2003 startede jeg firmaet Livet er godt, der stadig eksisterer i bedste velgående og danner hjørnestenen i mits liv og er den direkte årsag til min meget, meget store viden om sex og samliv og sexlegetøj og folks mangfoldige holdninger både for og imod det.

Jeg har været i Go’ Morgen Danmark og har også medvirket i TV2’s program “En skat til Danmark” hvor jeg har fået fornøjelsen af at fortælle om sexlegetøj og hvad det gør godt for.

De seneste år har jeg skrevet en del bøger og andre publikationer og så har jeg udviklet et helt nyt coaching program “ZAP coaching”.

ZAP coaching er et program, der er enkelt at bruge for den/de enkelte klienter, men det skaber resultater allerede efter første konsultation. Det giver dig nogle værktøjer der er uundværlige for dig, der gerne vil have det bedste ud af livet og ikke nøjes med at leve det liv andre mennesker fortæller dig er det rigtige for dig.

ZAP dit liv – Og skab magiske resultater.

Et foredrag med Hanne er alsidigt, visuelt og nuanceret og der er altid indlagt overraskelser undervejs, der får publikum til at lege med. Hanne har en ægte indignation over for forstokkede holdninger og gamle ubrugelige tabuer.

Tilhørerne får indblik i personlige historier og meget andet, der kan få både smil og tårer frem og hun har en intelligent tilgang til emnet, så det bliver aldrig vulgært eller plat, men sjovt og humoristisk med kant!

Hannes personlige ro og balance er altid blevet bemærket og hun er nu for alvor gået ind i kampen mod ubalance i livet. Det er så meget bedre at forebygge end at helbrede, så derfor skal du ikke snyde dig selv eller dine medarbejdere for et spændende og opløftende foredrag, eller et personligt samtaleforløb, hvor det er DIG der er i fokus!

Hanne holdt sit første foredrag for snart 20 år siden og har skrevet flere bøger

Et foredrag med Hanne Buggild er altid lærerigt, inspirerende, sjovt, opløftende og lidt provokerende. Hun holder foredrag for både større og mindre virksomheder, institutioner, uddannelsessteder, foreninger, biblioteker, samt for private – unge og ældre. Tag gerne et kig på foredragsviften og find det foredrag, der passer til dig.

Privat er Hanne en stolt mor til 3 voksne sønner. Hun bor i en moderne lejlighed i Teglholmen og elsker at gå lange ture i området og bade fra en af de opstillede badepladser i området. To katte sørger for lidt liv i huset og reolerne bugner af bøger i alle genrer.

Hanne er meget kreativ og tegner og maler, skriver som sagt også bøger, og har flere uddannelser. Blandt andet en kreativ uddannelse som modedesigner, men hun har også en juridisk uddannelse, så hun har altid haft mange bolde i luften, og det kommer for alvor til udtryk i hendes foredrag.

Hvis du har spørgsmål eller vil booke foredrag, workshop eller en personlig samtale så benyt kontaktformularen herunder.

Du får svar indenfor 24 timer.

CVR nr 27 88 71 55, Hanne Buggild, Alliancevej 16, 2450 København SV, mail@hannebuggild.dk, Telefon +45 24 226 526