FRA UTÆT TIL FIT PÅ 6 UGER

Læs videre hvis du også gerne vil have en stærk og sund bækkenbund der holder hele livet.

Tilbage i januar 2003 startede jeg mit lille firma Livet-er-godt. Jeg kørte ud og afholdt homeparties med erotisk legetøj, som det hed dengang. En af de vigtigste ting til sådan et homeparty er at oplyse om hvor vigtigt det er at træne sin bækkenbund, så man undgår problemer senere i livet.

Det er næsten altid det, vi starter med at fortælle om og noget af det, der bliver stillet flest spørgsmål til. Til et party bruger man måske ti minutter på at fortælle om bækkenbunden og hvordan man kan træne den op. Men ofte føler kvinderne, at de savner uddybende informationer, så derfor har jeg skrevet bogen “Fra Utæt Til Fit På 6 Uger”.

ALLE kan træne sin bækkenbund uanset alder og helbredstilstand, da øvelserne er lette af udføre og udføres hjemme hos dig selv når DU har tid.

Øvelserne kan udføres stående, siddende, liggende eller mens du er i bevægelse og du behøver ikke bruge mere end 5-10 minutter om dagen i et par uger, før du kan begynde at mærke resultater!

Så glem alt om at være superkvinde, og giv dig selv og din bækkenbund det bedste du kan. Lad din “bundprop” komme på arbejde, så DU kan få bedre livskvalitet!

Alt det og meget, meget mere får du udførlige forklaringer om i bogen, som du kan købe lige her

Men måske er du ikke en af dem, der føler at de får nok ud af at læse en bog og lave øvelser alene. Hvis det er tilfældet, så er der heldigvis hjælp at hente, for jeg tilbyder også private konsultationer både hjemme hos mig i København eller online via Zoom.

Hvis du vælger det, så tager jeg personligt hånd om dig og dine problemer og slipper dig ikke før vi har fundet en holdbar løsning. Vi skræddersyr sammen et forløb, der passer lige præcis til dig og dine behov.

Send en mail til mig på mail@hannebuggild.dk og skriv lidt om dig selv og hvad du håber at få hjælp til at løse. Så får du svar fra mig indenfor 24 timer, så vi kan starte en godt forløb til dig.

Det billigste forløb hos mig koster 1999 DKK og er nok til langt de fleste, der har problemer med bækkenbunden.